У Долині затримали мотоцикліста, який порушував комендантську годину


6 серпня затримали мотоцикліста, який кілька днів поспіль у нічний час надокучав долинянам гучним пересуванням вулицями міста.

Вчора у соціальній мережі долиняни активно коментували обурливий пост мешканки центральної вулиці Долини, що скаржилась на порушника комендантської години, який щоночі на двоколісному транспорті порушував спокій містян. Про це повідомляє міський голова Іван Дирів.

«Доброго вечора! Яка хвора людина вночі їздить по Грушевського? Дитина встає від шуму!! Кожної ночі одне і теж!! Дізнаюсь, здам на воєнкомат! Нехай краще служить!!! А не випендрюється, на ціле місто!», - написала Наталія Максимович у спільноті Долина LIVE за кілька годин до затримання «гучного» керманича.

Порушника затримали сьогодні, 6 серпня близько 02:00 години під час нічного патрулювання міста спеціальною групою небайдужих громадян, які співпрацюють з інспекторами Сектору оперативного реагування та контролю за паркуванням Долинської міської ради та проводять спільні нічні патрулювання, запобігаючи порушенням комендантської години.

На місце події патрулі одразу викликали поліцейських. Під час з’ясування обставин виявилось, що за кермом транспортного засобу перебував місцевий житель, який не мав відповідних документів та ще й перебував у стані сп’яніння, про що свідчить відповідне тестування на місці.

Тож відносно порушника поліцейські Долинського відділення поліції оформили відповідні адміністративні матеріали, в тому числі й за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані сп’яніння…).

Нагадуємо, для Івано-Франківської області комендантська година триває з 23:00 до 5:00 години. В цей час на вулиці мають право перебувати лише люди, які працюють у спецпідрозділах і забезпечують життєдіяльність міста - за наявності перепустки.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!