У Донецьку бойовики гинуть від "своїх", захищаючи маєток Януковича


Бойовики з Донбасу на чолі з їхнім ватажком Ігорем Гіркіним ("Стрєлком") гинуть, захищаючи від пограбування маєток колишнього президента Віктора Януковича у Донецьку.

Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав радник глави МВСАнтон Геращенко.

За його словами, терористи швидко реагують на спроби своїх недолугих поплічників пограбувати маєток утікача Януковича і охороняють його, ризикуючи життям.

"Головна бойова задача Гіркіна і його терористів - це охорона будинку Януковича, який на відміну від його Межигірської садиби досі перебуває в первозданному і незайманому вигляді. Як тільки нетямущі терористи намагаються пограбувати Донецьку фазенду Януковича, їхні старші товариші відразу ж висилають групу швидкого реагування для захисту власності екс-диктатора", - йдеться у повідомленні Геращенка у соцмережі.

Саме тому, припускає представник МВС, снаряди "Градів" та мінометів оминають резиденцію Януковича у Донецьку. Там можуть знаходитися мільярди доларів, нібито вивезені екс-президентом з Межигіря та славнозвісний золотий унітаз.

"Цікаво, що ж такого цінного в донецькій резиденції Віктор Федоровича, розташованій за адресою: Донецьк, вул.Райдержадміністрація 65 а і 65 г? Може там в підвалах знаходиться частина з горезвісних двох мільярдів доларів готівкою, нібито вивезених з Межигір'я на двох КамАЗах в день ганебної втечі? Один КамАЗ Янукович міг забрати з собою, а другий відправити в схрон в Донецьку для фінансування сепаратизму і тероризму. А може бути саме в донецькій садибі знаходиться знаменитий золотий унітаз Януковича, так і не знайдений дослідниками в Межигір'ї?", - розмірковує Геращенко у Facebook.

Він також наголосив на тому, що українські військові обов'язково мають відвідати цей маєток і з'ясувати, чому його так ретельно охороняють бойовики.

Gazeta.ua