У франківському центрі вакцинації допомагають генерувати сертифікат


Івано-Франківську 26 листопада на базі центру масової вакцинації населення від СOVID-19, у центральному корпусі Івано-Франківського національного медичного університету, почала працювати команда підтримки «Дії».

«Мінцифра починає відкривати офлайн-пункти «Дії» в регіонах, де служба підтримки допомагатиме українцям із генеруванням COVID-сертифікатів. Вони працюватимуть у наймасовіших пунктах вакцинації». Про це під час інспекції одного з пунктів допомоги в Києві заявив віцепрем’єр-міністр — міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, інформує ІФ ОДА.

У центрі масової вакцинації облаштували локацію для роботи консультантів, які допомагатимуть жителям регіону генерувати «COVID»-сертифікати у мобільному застосунку чи на порталі «Дія».

В офлайн-пунктах можна проконсультуватися з таких питань:

дізнатися про види СOVID-сертифікатів та шляхи їх отримання;

подати заявку на отримання СOVID-сертифіката на порталі та в застосунку «Дія»;

які дані перевірити, щоб сертифікат згенерувався, якщо проблема виникла в лікаря (сімейного або того, який проводив щеплення);

визначити помилку генерування сертифіката;

що робити, щоб продовжити термін дії сертифіката з 6 місяців до 365 днів.

Відзначимо, сертифікат підтягнеться, якщо дані про курс вакцинації внесли в електронну систему охорони здоров’я.

Додамо, що команда підтримки «Дії» вже розпочала роботу в центрі масової вакцинації СOVID-19 за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Галицька, 2, (центральний корпус Івано-Франківського національного медичного університету). 

Працює центр щодня з 10-ї до 18-ї години.

Отримати щеплення та консультацію можуть всі бажаючі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!