У франківському закладі харчування виявили двох неоформлених працівників


Під час спільного інспектування податківці та працівники Держпраці виявили 2 неоформлених працівників

Під час перевірки одного із закладів громадського харчування міста Івано-Франківська з питань оформлення трудових відносин з найманими особами та з метою здійснення контролю за суб’єктами господарювання, які здійснюють роздрібний продаж алкогольних товарів та тютюнових виробів, податківцями Головного управління ДПС спільно з працівниками управління Держпраці в Івано-Франківській області виявлено ряд порушень.

Зокрема, на час проведення контрольно-перевірочних заходів у закладі працювали 2 працівники, трудові договори з якими не були оформлені. Крім цього, встановлено порушення порядку застосування реєстраторів розрахункових операцій. Власники закладу погодились з виявленими фактами порушень та разом з працівниками надали представникам контролюючих органів пояснення.

За виявлені порушення до суб’єкта господарювання будуть застосовані штрафні санкції, передбачені законодавством. Також податківці роз’яснили роботодавцям та працівникам про необхідність офіційного працевлаштування та виплати заробітної плати.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!