У Франківську будуть благословляти на наступний рік біля ікони, що виконує бажання


Завдячуючи Чудотворній Іконі, у березні 2016р. Папа Римський Франциск підняв храм св. Івана Хрестителя у м. Івано-Франківську на вул. Микитинецькій, до гідності Відпустового Місця Матері Божої Ласкавої Станиславівської.
Серед наданих Апостольською Столицею дат для проведення Папських Повних Відпустів є також свято Непорочного Зачаття Діви Марії святою Анною, яке в Україні святкуємо 22 грудня.

"В останні дні втікаючого 2016 року, прийшовши в церкву, де сповнюються мрії, запрошую подякувати Споконвічному за ті дари і досвід, які Він подав кожному із нас і всім. За кілька днів повісимо в своїх оселях і офісах календарі на новий 2017 рік. Скоро прийде опівніч, коли ми слухаючи останні секунди годинника, наповнимо шампанським свої келихи, сподіваючись на добрий, щедрий рік. Давайте в День Непорочного Зачаття в наповнимо свої серця Богом, Його Словом, щоб отримавши повне прощення гріхів, прийняти благословення Творця і Його Матері на щедрий успіх і добру долю в 2017р!", - написав настоятель храму святого Івана Хрестителя о. Володимир Вінтонів.
 
РОЗПОРЯДОК БОГОСЛУЖЕНЬ НА 21-22 ГРУДНЯ 2016 р. Б.

Середа 21 грудня, 18.00 год.:

Сповідь

Хресна Дорога-Реквієм Мучеників Небесної Сотні, 

Велика Вечірня з Литією

Молебень до Матері Божої Ласкавої Станиславівської, 

Благословення Хворих

Четвер 22 грудня :

1-а Божественна Літургія і Благословення Хворих 9.00 год.

2-а Божественна Літургія і Благословення Хворих12.00 год.

3-я Божественна Літургія і Благословення Хворих 18.00 год.