У Франківську чоловік з рушницею відстрілює домашніх тварин та тероризує сусідів


Містяни, що проживають у районі вулиць Бельведерська–Вороного скаржаться на сусіда, що відстрілює собак і котів. Причина – галас. Окрім того, чоловік у віці по тій же причині полюбляє лякати і дорослих, і малих рушницею.

Про це у соцмережі Facebook написала франківчанка Злата Гнатюк. Дівчина скаржиться, що чоловік погрожував її матері. Сама ж дівчина наразі проживає у Києві,  тож не знає як допомогти мамі.

«Отже, друзі, ситуація така - розмовляла по телефону з мамою, яка живе в Івано-Франківську, район вулиць Бельведерської і Вороного. Мама зараз у відпустці, тому в першій половині дня вона завжди вдома. І ось вчора, коли мама була вдома, хтось постукав у двері (в нас власний будинок, перший поверх), мама відчинила і побачила наставлену на неї рушницю в руках старшого чоловіка, який сказав  Застрелю тебе, с**а, і твою собаку". Чоловік цей виявився з сусідньої "хрущовки" - вже немолодий, явно психічно неврівноважений, який у вільний час розгулює районом з рушницею в руках і відстрілює котів і собак, як безпритульних тварин, так і домашніх улюбленців. Бо йому голосно. Також в дворі влітку грається багато маленьких дітей, яких він лякає. Бо йому теж голосно», - розповідає дівчина.

За словами Гнатюк, минулого року чоловік теж лякав сусідів.

«З ним сварились, викликали міліцію. Міліція приїжджала, йшла до нього додому, а його дружина просто не відчиняла двері. І все! Після приходу міліції він зникав на декілька днів і переховувався в себе на дачі. Потім повертався і продовжував всіх тероризувати. Міліція знову приїжджала і їй знову не відчиняли. Потім він зник і його не було чутно от майже цілий рік. Зараз зявився і у мене запитання - що робити? Мені страшно за маму і за нашу Буську. І за сусідів теж страшно», - хвилюється дівчина.