У Франківську пропонують навчання для тих, хто хоче опанувати нові професії


В структурі державної служби зайнятості функціонують 11 центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, які навчають доросле населення за 95 професіями.

Зокрема, в нашій області діє Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, який є державним закладом освіти. Формування груп слухачів для нього з-поміж безробітних здійснюється, в основному, Івано-Франківським обласним центром зайнятості, виходячи з потреб області в робітничих кадрах, можливостей навчального закладу, пише Бліц-Інфо.

Івано-Франківський ЦПТО ДСЗ може навчати за такими робітничими професіями: продавець непродовольчих товарів, продавець продовольчих товарів, касир торговельного залу, адміністратор, покоївка, молодша медична сестра з догляду за хворими, оператор котельні та машиніст (кочегар) котельні.

Крім того, в рамках програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім» Івано-Франківський ЦПТО ДСЗ проводить підготовку проєктних менеджерів. Контингент, який може бути залучений до навчання, - професійні управителі багатоквартирних будинків, голови ОСББ, енергоаудитори, енергоменеджери, інженери-консультанти, інженери-проектувальники тощо.

До відома: з початку року в Івано-Франківському ЦПТО ДСЗ проходили навчання 3232 безробітні особи.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!