У Франківську менеджерку філії «НСТУ» посадять під варту через хабар


Івано-Франківський міський суд визначив міру запобіжного заходу менеджерці філії ПАТ «НСТУ» ІФ РД «Карпати».

Про це повідомляє Івано-Франківський міський суд, пише Бліц-Інфо. 

У четвер, 03 грудня 2020 року, Івано-Франківський міський суд розглянув клопотання, про застосування запобіжного заходу щодо мешканки міста Івано-Франківська, 1978 року народження, яка працює на посаді менеджера філії ПАТ «НСТУ» Івано-Франківська регіональна дирекція «Карпати», котру обґрунтовано підозрюють у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Судом було встановлено, що затриману 1 грудня менеджерку філії ПАТ «НСТУ» Івано-Франківська регіональна дирекція «Карпати», яка фактично обіймає посаду регіональної філії, підозрюють у вимаганні та отримані від своїх підлеглих неправомірної грошової вигоди.

З матеріалів справи стало відомо, що вказана особа, вимагала від своїх двох підлеглих повернути їй частину нарахованих їм премій, на що потерпілі вимушено змушені були погодитись.

Після того, як 1 грудня підозрювана отримала від своїх підлеглих кошти, у розмірі якому вона вимагала попередньо, її було затримано співробітниками правоохоронних органів.

У судовому засіданні сторона обвинувачення підтвердила наведені вище факти і просила суд застосувати, щодо підозрюваної міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру грошової застави.

Суд вивчивши всі матеріали справи та ознайомившись із наданими доказами ухвалив застосувати щодо підозрюваної жительки Івано-Франківська 1972 року народження, яка працює на посаді менеджерки філії ПАТ «НСТУ» Івано-Франківської регіональної дирекції «Карпати», міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Також підтримуючи клопотання сторони обвинувачення Івано-Франківський міський суд призначив їй альтернативну міру запобіжного заходу у вигляді грошової застави у розмірі сто шістдесят вісім тисяч гривень.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!