У Франківську нетверезий водій намагався дати хабар поліцейському


12 травня під час несення служби в Івано-Франківську наряд співробітників управління патрульної поліції зупинив автомобіль ЗАЗ, водій якого порушив Правила дорожнього руху. За кермом легковика перебував 55-річний мешканець Івано-Франківська.

Під час спілкування з водієм інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, тому запропонували пройти освідування на алкотестері. 2,8 проміле – саме стільки алкоголю в організмі кермувальника виявив «Драгер», інформує пресслужба обласної поліції.

Під час складання адміністративних матеріалів за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння керманич запропонував патрульним неправомірну вигоду. Інспектори декілька разів попередили чоловіка про кримінальну відповідальність, проте це його не зупинило. На сидінні службового автомобіля порушник залишив 750 гривень. Для документування злочину інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

Наразі слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Протокол за фактом керування автомобілем у стані сп'яніння водій теж отримав.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!