У Франківську пʼяний водій маршрутки без прав хотів дати хабар патрульним


В Івано-Франківську пʼяний водій автобуса намагався дати патрульним хабар, щоб уникнути адмінвідповідальності.

Учора, 7 квітня на вулиці Тролейбусній за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автобус БОГДАН. Під час спілкування з водієм, інспектори помітили в нього ознаки алкогольного спʼяніння. Проте пройти освідування на стан сп’яніння водій відмовився. Окрім того, у чоловіка було відсутнє посвідчення водія.

"Під час складання поліцейськими відповідних адмінматеріалів, аби уникнути відповідальності, 58-річний водій запропонував поліцейським "вирішити питання" за допомогою грошей. Патрульні неодноразово наголошували на кримінальній відповідальності за пропозицію хабара, та чоловік поклав на сидіння службової автівки 1150 гривень та 100 доларів США",- кажуть у поліції.

Поліцейські склали на водія матеріали за ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан спʼяніння) і ст. 126 (Керування автомобілем без відповідних документів) та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Поліція нагадує: за пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі передбачено кримінальну відповідальність за статтею 369 ККУ

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!