У Франківську шукають виробничі площі для евакуйованого бізнесу


До Івано-Франківської громади продовжують приїжджати люди з гарячих точок України.

Не секрет, що серед тих, хто покинув свої домівки є й підприємці, власники бізнесу, промислових підприємств, працівники виробництв. На території нашої громади також діють підприємства, що зараз дещо обмежили свою діяльність через воєнний час. Це зумовлено кадровою нестачею через мобілізацію, тощо. Тож міський голова Руслан Марцінків звернувся до місцевих власників підприємств, бізнесу, щоб надали інформацію про вільні площі. 

"Якщо ви можете допомогти у розміщенні на своїх площах підприємств, що тимчасово евакуйовані з територій, де ведуться бойові дії - подайте інформацію про вільні площі, про наявні комунікації та можливості для ведення бізнесу. Прошу зголошуватися за телефоном до моєї заступниці Вікторії Сусаніної 0964958780. Нам важливо, щоб місто розвивалося. Ми намагаємось всіляко сприяти всім у нових починаннях на території нашої громади. Якщо відкриються нові заклади, цехи чи інші виробничі потужності, це допоможе розширити ринок праці, а тим, хто приїхав зберегти свою справу",- закликав мер.

Також очільник Франківської громади наголосив, що переселенці, які мають намір залишитися у нашому місті чи області, і зараз у пошуках роботи, можуть влаштовуватися на наші комунальні підприємства.

Список актуальних вакансій можна подивитись тут https://bit.ly/3tA7Jsq.

Також переселенці можуть звертатись в Івано-Франківський центр зайнятості.

обласний: вул. Деповська, 89 тел.: 0342 75 56 14;

міський: вул. Василя Стефаника тел.: 360342 547 268.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!