У Франківську спіймали хуліганів, які били літніх людей та знімали це на відео


Хуліганів, які з балончиком нападали на літніх людей та знімали це на відео, доставили до місцевого управління поліції.

Про це в мережі повідомила голова ОВА Світлана Онищук.

"Поліція області відреагувала миттєво, розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці оперативно встановили учасників правопорушень та одну жінку - потерпілу. Хулігани доставлені до місцевого управління поліції та дають визнавальні покази",- написала Онищук.

Голова ОВА додала, що спільно з керівництвом правоохоронних органів області провела нараду, на якій обговорили ситуацію щодо недопущення в області таких проявів в майбутньому.

Як наголосили у пресслужбі обласної поліції, поліцейські встановили двох осіб причетних до вчинення правопорушень. Один з учасників хуліганства, 16-річний хлопець, разом із своїми законними представниками уже доставлений до місцевого управління поліції, де дає визнавальні пояснення. Йому уже оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство) та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Також поліцейські встановлюють місцезнаходження другого фігуранта та особу третього. З’ясовано, що учасником жодних молодіжних рухів затриманий не є, а його батько - чинний військовий ЗСУ, доброволець.

Також поліцейські уже встановили одну з осіб потерпілих, яка підтвердила факти викладені на відео, та встановлюють особи інших потерпілих. Процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях здійснює окружна прокуратура міста Івано-Франківська. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, мережею шириться відео, на якому група молодиків застосовує балончики та б'є перехожу літню жінку. Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

ВІДЕО-ВИБАЧЕННЯ:

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!