Стартує конкурс програм та проектів інститутів громадянського суспільства


Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради оголошує конкурс програм та проектів інститутів громадянського суспільства, яким надається фінансова підтримка з міського бюджету у 2023 році

На виконання Програми «Молодь Івано-Франківської міської територіальної громади» на 2021-2025 роки, з метою активізації участі інститутів громадянського суспільства у вирішенні соціальних проблем міста, покращення взаємодії органів місцевого самоврядування і громадськості у сфері молодіжної політики, проводиться конкурс програм і проектів на часткове фінансування за рахунок коштів міського бюджету.

Пріоритетні напрямки конкурсних робіт:

• розвиток та підтримка волонтерства;

• підтримка внутрішньо переміщеної молоді та сприяння її інтеграції у громаді;

• військово-патріотична підготовка.

Інститут громадянського суспільства може подавати на конкурс кілька конкурсних пропозицій, які відповідають одному або декільком пріоритетним напрямкам. Обмеження щодо форматів заходів і проєктів відсутні.

Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів однієї програми (проєкту, заходу) 7 150, 00 грн., власний внесок інституту громадянського суспільства повинен становити не менше 15% від суми проєкту. При плануванні заходів та кошторису врахувати рекомендації п. 19 Постанови КМУ від 09.06.2021 р. №590 із змінами та доповненнями.

В конкурсі беруть участь інститути громадянського суспільства, зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за шість місяців до оголошення конкурсу, та які подали на розгляд конкурсної комісії наступні документи:

- заява про участь у конкурсі;

- інформація про діяльність організації, зокрема досвід у реалізації програм та проектів, за рахунок бюджетних коштів, інших джерел фінансування за 2022 рік;

- копії реєстраційних документів організації (виписки, Статуту та довідки про неприбутковість організації);

- опис програми, проекту та кошторис витрат на реалізацію;

- листи-підтримки партнерів (за наявності).

Прийом документів розпочинається з 1 березня 2023 року.

Кінцевий термін подання - до 17 год. 31 березня 2023 року.

Конкурсна пропозиція складається державною мовою, подається в друкованому (2 екземпляри) та електронному вигляді (Е-mail: depmolodsportif@gmail.com.)

Відповідальність за достовірність інформації, що міститься у конкурсній пропозиції, несе учасник конкурсу.

Прийом програм та проектів проводиться за адресою: вул. Грушевського, 21, кабінет 812, відділ молодіжної політики Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради. Довідки за тел.: (0342) 53-40-79.

Консультація щодо написання та подання конкурсних пропозицій відбудеться 9 березня о 17:00 у змішаному форматі. Онлайн на платформі Zoom та Офлайн за адресою: вул Грушевського 21.

Реєстрація за посиланням.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!