У Франківську з дна озера підняли близько 150 кілограмів сміття


Водолази Івано-Франківської рятувально-водолазної станції, аварійно-рятувальної маневрової групи провели обстеження дна підводної акваторії міського озера.

Загалом обстежили 2000 м² дна підводної акваторії міського озера, на берег вилучили близько 150-ти кілограмів небезпечних предметів.

Про це сьогодні, 20 липня, під час оперативної наради повідомив начальник рятувально-водолазної служби в Івано-Франківській області Микола Пятковський, пише Бліц-Інфо.

За словами Пятковського, з червня до 18 липня рятувальники здійснили 236 рейдів, з них 209 на моточовні. 169 осіб не допустили до купання в озері, з них 97 дітей до 14-років, які були без нагляду дорослих. Порушників у нетверезому стані було 17.

"Недавній випадок - врятований 30-річний мешканець Калуського району. Він нахапався води, ми взяли його на борт і транспортували на берег. Потім з'явився його товариш з кульком пива і ми змушені були викликати поліцію, яка забрала його з території озера. Другий випадок - чоловік розбив голову, його забрала швидка допомога",- додає начальник рятувально-водолазної служби.

Додамо, 12 липня на Бистриці у Франківську знову втопилася дитина. Це була друга смерть дитини за попередню добу  - у неділю на Бистриці втопився 15-річний хлопець. І третя за останні кілька днів. У мерії вирішили запобігти наступним випадкам і заборонили купатися на Бистриці.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!