У Франківську з'являться зони для любителів фотографуватися


Вже за кілька днів в Івано-Франківську на Вічевому майдані відбудеться офіційне відкриття та запалення вогнів головної ялинки.

Поблизу ялинки встановлять фігури казкових героїв, а також вперше планують облаштувати так звані фотозони з тематичними композиціями. Тут можуть зробити фото на пам'ять всі охочі мешканці та гості нашого міста.

Ідея зародилася в представників Молодіжного міського виконавчого комітету Івано-Франківська, а працюють над створенням фотозон у Майстерні Декору «Червона шафа».

Виглядатиме споруда, як зигзаг, зверху буде імітація дашка та різні деталі із соломи. Конструкція складатиметься із шести фотозон з різних боків зигзагу. Рами на вікнах фотозон стилізують під вишивку, зроблять різноманітні вказівники і написи «Слава Україні». Висота споруди буде понад 2 м.

«Молодіжний міськвиконком кожного року старається зробити якийсь подарунок для Івано-Франківська. Декілька років поспіль ми ставимо в центрі міста фотомозаїки, які уже давно стали справжньою родзинкою свят. Минулого року ми ініціювали прикрашення Новорічної ялинки та дерев у центральній частині міста синьо-жовтими бантами, які власноруч зробили наші активісти. Цього року вирішили влаштувати патріотичну фотозону. Зараз у нашій країні дуже складна ситуація, але, незважаючи на усе, людям потрібен позитив», – наголосила голова ММВК Ірина Рабарська.