У Франківську засудили чоловіка, який хотів продати сина


 Так, протягом липня 2018 року обвинувачений підшукував осіб, щоб продати свого малолітнього сина. Надалі, маючи намір на продаж дитини обвинувачений зустрівся з чоловіком та запропонував йому придбати у нього власну дитину за кошти в розмірі 100 000 грн. 30 липня 2018 року, близько 18 години 30 хвилин обвинувачений, перебуваючи поблизу будинку незаконно продав свою малолітню дитину.

Про це йдеться у матеріалах справи, пише Бліц-Інфо.

Обвинувачений в судовому засіданні свою вину не визнав, зокрема, зазначив, що він не мав наміру продавати свого сина, а лише хотів обманути покупця та заволодіти його коштами. При цьому, обвинувачений також зазначив, що покупець запитував чи не може обвинувачений організувати йому дівчину за гроші.

Обвинувачений передав отримані гроші знайомій, яка заховала гроші під бюстгальтер. Також обвинувачений так і не зміг пояснити суду з яких причин він передав свого сина покупцю після передачі обумовленої суми грошей, стверджуючи при цьому, що він не мав наміру продавати свою дитину.

Попри те, що обвинувачений свою вину не визнав, його вина у вчиненому доводиться сукупністю наступних доказів.

Був свідок, який підтвердив, що 30.07.2018 року по вул..Залізничній в м.Івано-Франківську в приміщення одного з кафе зайшов покупець та обвинувачений де вони домовлялись про ціну за продаж дитини. Обвинувачений наполягав на грошовій сумі 100000 грн. Після передачі коштів, обвинувачений передав свого  сина. Надалі вже на вулиці, поблизу будинку №47 відбувалося затримання обвинуваченого. 

Суд ухвалив визнати чоловіка винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ст.149 ч.3 КК України, та призначити покарання у виді позбавлення волі на строк вісім років з конфіскацією всього належного йому майна.

Стягнути з обвинуваченого в користь держави 3432 грн. 76 коп. за проведення судово-хімічних та судово-технічної експертиз.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!