У Франківську затримали громадянина Йорданії, який мав покинути Україну ще три роки тому


46-річного іноземця виявили працівники міграційної і патрульної служб на залізничному вокзалі в Івано-Франківську з квитком на потяг до Харкова.

Поїздку довелося скасувати. Натомість вже напевне можна стверджувати, що українська історія цього чоловіка нарешті підходить до завершення, інформує Міграційна служба Івано-Франківської області.

Річ у тім, що ще 3 роки тому згідно з рішенням міграційної служби Харківської області громадянин Йорданії мав покинути територію України у примусовому порядку, як особа, що втратила законні підстави перебування в нашій країні (закінчення строку дії дозволу на використання праці іноземця). Крім того, щодо правопорушника було прийнято рішення про заборону його в’їзду в Україну на три роки.

Відповідно до законодавства України тепер громадянин Йорданії очікуватиме на вердикт суду, який має розглянути позовну заяву міграційної служби про примусове видворення за межі України. Наразі ж «заблукалого» мігранта доправлено до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців з неврегульованим статусом.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!