У Франківську зупинили двох п'яних водіїв позбавлених права керування


Двох водіїв позбавлених права керування транспортними засобами, що перебували з ознаками сп'яніння виявили патрульні за нічну зміну.

Перший випадок мав місце на вулиці Галицькій. Патрульні зупинили автомобіль Volkswagen, за проїзд на заборонний сигнал світлофора. В ході спілкування у 42-річного водія було виявлено ознаки алкогольного сп'яніння, від освідування чоловік відмовився. Також, патрульні встановили, що водій позбавлений права керування транспортним засобом.

Другий факт патрульні виявили на вулиці Симоненка. Інспектори зупинили автомобіль БМВ, під керуванням 20-річного водія, який мав ознаки наркотичного сп’яніння. Від освідування чоловік також відмовився. Інспектори провели поверхневу перевірку особи та виявили згорток з речовиною зеленого кольору та пристрої для викурювання наркотиків. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

На водіїв поліцейські склали протоколи за ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння) та постанови за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування) КУпАП, автомобілі евакуйовано.

Загалом, від початку року, інспектори виявили 145 водіїв, що керували транспортними засобами будучи позбавленим такого права рішенням суду.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!