У Галицькому природному парку - справжній "бебі-бум"


На своє професійне свято колектив Галицького національного природного парку отримав чарівний подарунок від мешканців Центру реабілітації.

У оленів шляхетних народилося маля – гарненька плямиста самичка. Малюку уже тиждень, харчується лише маминим молоком, інформують у спільноті Цетру реабілітації диких тварин Галицького НПП. Оленятко дуже обережне і приховується у чагарникових заростях, але зрідка демонструє швидкість своїх малих ніжок під час прогулянки з мамою...батько завжди насторожі.

Оленяча родина створювалась поступово. Спочатку до Центру привезли беззахисного місячного малюка з Львівської області, який втратив свою маму. Тож працівники Центру тривалий час вигодовували сироту молоком із пляшечки. 

Згодом до однорічного самця Цезаря привезли двох олениць-ровесниць, вирощених у вольєрному господарстві на Вінничині. Оленеві зразу припала до душі одна з них, іншу ж відштовхує до сьогодні.

Самиця виявилася хорошою матусею, завжди оберігає та навчає свого первістка. Людині, спостерігаючи за цією трійкою є чого навчитися.

І це не єдине поповнення у Центрі реабілітації диких тварин. У наших реабілітованих білих лелек, що загніздились на подвірї садиби Парку – двійня, дбають про своїх діточок крижні, золоті та срібні фазани.