У Городенці невдовзі відкриють басейн


Будівництво басейну планувалося вже давно, проте ніяк не могли знайти спонсора ,який би взявся за такий проект.

Проте недавно за цю будівництво взялася місцева підприємиця Ліля Михайлюк. Бізнесвумен прекрасно розуміє, що басейн можна використовувати як лікувальний, оздоровчий, розважальний  та культурно-спортивний центр.
Під проект Михайлюк викупила ділянку, на якій у свій час ще за часів панської Польщі була плевальня з ванною 100 м х 25 м, де проводили своє дозвілля в різні часи жителі міста. Окрім масових купань там проводилися і свята Івана Купала, міжобласні змагання з зимового плавання «Прикарпатські моржі», а в середині 60-тих років навіть займалися спортивним плаванням учні місцевої ДЮСШ.
На сьогодні на будівництві нового сучасного басейну проведено величезний обсяг робіт. Встановлюються різні ванни та зводяться підсобні приміщення. Ці роботи проводять місцеві будівельні бригади під керівництвом відомого місцевого проектанта Степана Гайдищука.

У проекті заплановано будівництво поруч з басейном відпочинкового комплексу де буде розміщено готель, дитяче кафе та ресторан ,інформує Городенківська РДА.