У Городенці планують облаштувати сквер закоханих


За ініціативою молодих активістів міста Городенки та депутатів міської ради пропонується облаштувати на розі вулиць Л.Курбаса та С.Дідича на земельній ділянці напроти колишнього кінотеатру ім. Ю.Гагаріна – Сквер закоханих.

Тут передбачається здійснити комплекс робіт з озеленення за сучасними технологіями ландшафтного дизайну з використанням екзотичних рослин і відповідних композитних матеріалів із обов’язковою наявністю мережі Wi-Fi, пише Городенківська міськрада.

Крім цього, планується встановити зручні лавки, бесідки, закласти майданчики для настільного тенісу, шахів, пересувного планетарію, надувних дитячих басейнів тощо.

"Однак, викликає тривогу намагання певних деструктивних сил продати цей сквер підприємцю для забудови торговими об’єктами, проти чого і виступає міська рада", - зазначає прес-служба.

Тож міський голова Городенки пропонує всім небайдужим городянам, особливо молоді, висловити свою думку щодо доцільності такого проекту та подати свої ідеї щодо того, як краще облаштувати Сквер закоханих.