У громаді на Прикарпатті цьогоріч не ремонтуватимуть дороги - всі гроші спрямували на ЗСУ


Майже 6 мільйонів гривень, які планували спрямувати на утримання комунальних доріг, виділили на ЗСУ. Таке рішення 17 липня прийняли депутати Болехівської міської ради.

Про це повідомляє "Бліц-Інфо" з посиланням на пресслужбу Болехівської міськради

Як зазначається, сьогодні у Болехові відбулася позачергова сесія.  Найперше обранці внесли зміни до бюджету Болехівської міської територіальної громади на 2023 рік. Зокрема, кошти у сумі 5 мільйонів 900 тисяч гривень, які попередньо розподілили на ремонт доріг комунальної власності громади, спрямували на міську Програму підтримки Збройних Сил України на 2023 рік. Відзначається, такі зміни до міського бюджету депутатський корпус ухвалив, враховуючи думку громадськості.

Оскільки усі цільові кошти з «дорожнього фонду» міського бюджету представники депутатського корпусу перенаправили на ЗСУ, у ході засідання з розгляду зняли проект рішення «Про затвердження переліку доріг комунальної власності територіальної громади, які планується ремонтувати у 2023 році». У зв’язку з цим, у 2023 році у Болехівській громаді не проводитимуть ремонт комунальних доріг та вулиць за кошти міського бюджету.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!