У Івано-Франківському Центрі обслуговування платників податків надано майже 12,5 тисяч адміністративних послуг


З початку 2014 року у ЦОП ДПІ у м. Івано-Франківську надано 12548 адміністративних послуг. Крім того, фахівцями інспекції відвідувачам Центру за січень-липень цього року надано 5439 консультаційних послуг.

Про це повідомила начальник відділу обслуговування платників податків міської ДПІ  Вікторія Євченко.

За її словами найбільшою популярністю користується послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. За сім місяців цього року надано майже 5 тисяч таких послуг. Разом з тим, більш як 3 тисячі послуг надано по реєстрації реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій та розрахункових книжок.

Також відвідувачам пропонується широкий перелік послуг, зокрема, щодо отримання консультацій, дозвільних документів, довідок, проведення звірок платежів до бюджету, подання податкової звітності, кореспонденції та багато інших.

 До послуг відвідувачів у Центрі розташовані комп‘ютери, підключені до мережі Інтернет, а також система Wi-Fi, якою користуються власники ноутбуків. Крім того, на стендах та моніторах тут завжди можна знайти корисну інформацію з питань застосування законодавства.