У Івано-Франківську організували святкове вручення ключів власникам квартир ЖК Comfort Park


23 жовтня провідна будівельна компанія blago developer влаштувала урочистий захід, присвячений покупцям квартир 10, 11 та 12 секцій житлового комплексу Comfort Park.

Щоб привітати щасливих власників нових квартир, забудовник організував справжнє свято.

Дійство проходило на території житлового комплексу, що розташований у мікрорайоні Пасічна по вул. Целевича. Ще зранку у дворі ЖК зібралося чимало людей, щоб побачити як все буде відбуватися.

Урочисту частину свята розпочав маленький посланець від blago developer, якого ефектно привезли на автомобілі Tesla. Хлопчик вручив представникам компанії валізу з ключами. А далі під теплі слова привітань та гучні оплески відбувалося почесного вручення ключів власникам квартир.

Після вручення на гостей свята чекали розваги та фуршет зі смаколиками. Драйвова музика, цікаві фотозони, дитячі конкурси з подарунками та шоу від професійних атлетів PYNDUS TEAM – усі присутні отримали багато позитивних емоцій.

Щоб зробити цей день незабутнім, забудовник підготував особливий сюрприз. На свято завітала знаменита стронгвумен Ганна Васюк. Атлетка протягнула перед публікою вантажівку та підняла штангу вагою 105 кг, перевершивши рекорд України.

Кульмінацією свята був розіграш цінних подарунків. Серед тих, хто отримав ключі, будівельна компанія розіграла побутову техніку, сертифікати на знижку на покупку квартир, ковдри від ТЦ «МЕНС Простір», сертифікати на суму 1000 грн на покупку у ТЦ «Епіцентр» та стильне крісло від WOWiN.

День вручення ключів у ЖК Comfort Park став яскравим та радісним святом, яке залишило приємні спогади. А найкращі моменти можна переглянути у відеоролику.

 

ЖК Comfort Park – мультикомфортний житловий комплекс у затишному та екологічному районі. Будівництво комплексу здійснюється із застосуванням новітніх технологій та урахуванням потреби мешканців міста. Тут створені максимально зручні та якісні умови для життя усієї сімї.

Повна інформація про ЖК Comfort Park на офіційному сайті: https://comfortpark.if.ua/

Детальну консультацію можна отримати за телефоном: +38 (097) 0714-000

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!