У Івано-Франківську росте попит на котеджі й таунхауси


Минулорічний локдаун обмежив вибір щодо місць відпочинку, вплинув на звички та в результаті змінив стиль життя багатьох людей.

Це змусило містян звернути увагу на котеджі з власним подвір’ям, що призвело до збільшення попиту на приватні будинки.

Який тип заміського житла найпопулярніший в Івано-Франківську

За даними порталу Finance.ua, загалом попит на котеджі й таунхауси в Івано-Франківській області зріс цього року на 15%. Аналізуючи запити івано-франківців стосовно типу будинку, однозначно виділити один варіант неможливо. Якщо одних цікавить котедж з просторим подвір’ям, то інші віддають перевагу таунхаусу. Переважно під час вибору будинку покупці керуються чисельністю сім’ї, її потребами та стилем життя, а також передбаченим на покупку бюджетом. Своєю чергою аналітики будівельної компанії blago developer відмітили останні кілька місяців зростання інтересу саме до таунхаусів.

Що стосується віддаленості об’єктів, то найпопулярнішими, за словами менеджерів з продажу, являються будинки, розташовані поруч з центром міста. Робота, навчання, відпочинок – все це відбувається у межах Івано-Франківська, тому людям важливо переїжджати у будинок, що має зручне транспортне сполучення з різними мікрорайонами. Через те, що Івано-Франківськ швидкими темпами забудовується багатоповерхівками, котеджне містечко на території міста стає ексклюзивною пропозицією.

Чому вигідно купувати таунхаус

Якщо розглядати різні типи приватних будинків, фахівці з нерухомості рекомендують звернути увагу на таунхауси. Вони являють собою кілька з’єднаних між собою приватних будинків. Таке житло коштує дешевше від котеджу, при цьому його власники отримують не менші вигоди.

Якщо говорити про сегменти приватних будинків, таунхаус – вигідний та зручний формат якісного житла. Крім того, такий тип будинку має свої переваги:

  1. Комфортніше проживання в порівнянні з квартирою.
  2. Зближення з природою, чисте повітря та відсутність міського шуму.
  3. Наявність власної земельної ділянки, яку можна облаштувати на власний розсуд: посадити квіти, посіяти траву тощо.
  4. Можливість зробити на подвір’ї зону відпочинку, розмістивши там гойдалку, шезлонг, мангал, ін.
  5. Якщо у сім’ї є діти, поруч з домом можна облаштувавши дитячий куточок з пісочницею, басейном.

Де можна купити таунхаус в Івано-Франківську?

Розуміючи потреби івано-франківців, будівельна компанія blago developer збудувала на території міста сучасне котеджне містечко Franko River Club. Однією з ключових переваг містечка є вдала екологічна локація. Територію, де збудовані будинки, оточує природа, а поруч протікає річка. Тому проживання тут приносить не лише естетичне задоволення, а й сприяє оздоровленню.

Крім того, спеціально для мешканців містечка забудовник blago developer зводить СПА-центр з басейном, в якому жителі таунхаусів й котеджів зможуть насолоджуватися водними процедурами, відновлювати сили та знімати напругу після робочих днів. Також на території Franko River Club планується зведення фітнес-центру та тенісних кортів. Таким чином власники будинків отримають додаткові можливості для якіснішого та здоровішого відпочинку.

Іншою суттєвою перевагою котеджного містечка Franko River Club є сполучення з центром. Усього за 10 хв можна доїхати на автомобілі до «стометрівки». Поруч з містечком є уся необхідна інфраструктура, заклади освіти та сфери послуг.

Додатково забудовник пропонує індивідуальне планування, цілодобову охорону і відеоспостереження. Дізнатися більше про містечко Franko River Club можна на сайті забудовника https://blagodeveloper.com/ або у відділах продажу:

вул. Коновальця, 35
вул. Січових Стрільців, 21
площа Ринок, 8

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!