У Калуші на подвір'ї розстріляли собаку. Власники натякають на сусідів, поліція проводить перевірку


У калуському мікрорайоні Хотінь на подвір'ї невідомі розстріляли собаку. Власниця натякає, що це могли зробити сусіди, бо пес нападав на котів. У поліції наразі проводять перевірку.

Так, 19 березня у соцмережі Instagram з'явилося повідомлення, де користувачка Кароліна Чіпко розповіла, що собаку її чоловіка розстріляли на їхньому подвір'ї. За словами жінки, у тварину випустили вісім куль.

"Вчора 18.03.24 в с. Хотінь на ВЛАСНОМУ ПОДВІРʼЇ застрелили собаку мого чоловіка ‼️ Собака гуляв по власному подвірʼї не виходячи за його межі, йому прилетіло 8 пуль, одна з яких заділа мозок, що й стало причиною його смерті.Чи є ще більш жорстокіше створіння на цій землі аніж людина, думаю ні! Для чого взагалі я пишу цей пост, тому, що мене просто розриває з середини, як можна бути таким жорстоким і як взагалі можна позволити собі застрелити чужу собаку на чужому подвірʼї?", - зазначила жінка.

Жінка натякнула, що це могли зробити сусіди, адже раніше вже отримувала зауваження від них через те, що пес нападав на котів.

"Чи є у нас підозра хто це зробив? Так є! Маленька передісторія: Знаючи харчовий ланцюг в природі, і так званий природний відбір, не всі собаки люблять і живуть мирно з котами, так от Барс був тим собакою який не любив котів. У сусідів навколо, звісно ж є коти, і коли ми випускали його за подвірʼя траплялися випадки, що пес на полі, за межами будь-якого сусідського подвірʼя загризав кота. Коли до нас поступило зауваження від сусідів, щоб ми не випускали пса, ми погодилися і не випускали свого собаку за межі подвірʼя більше як ПІВТОРИ роки! Все було ок, АЛЕ коти всеодно залазили до нас на подвірʼя де він їх успішно ловив ( наголошую, СОБАКУ ЗІ СВОГО ПОДВІРʼЯ МИ НЕ ВИПУСКАЛИ, а кожного кота який залазить через паркан не вконтролювати, тому і надалі траплялися випадки, смерті котів)", - пояснила жінка. - Вчора трапився черговий інцидент, в якому кіт переліз через паркан на наше подвірʼя і відповідно собака його загриз, після цього у собаку було випущено 8 куль! Сусід, що збоку чув постріли, ми не чули тому що дома нікого не було!".

Кароліна додала, що у сусідів є камери спостережень. Вона попросила надати їй записи. Втім, ті відмовили.

"Біля нашого будинку , є сусіди у яких є камери відео нагляду .Так от на наше прохання чи можна переглянути, записи з камер один сказав, що камери не записують, а працюють лише в реальному часі. А інший сказав , що це муляж.(Тому прямих доказів , ми нажаль не маємо , але те , що це були хтось із нашого округу 100%)Думаю, відповідь очевидна", - підсумувала жінка.

 

Натомість у поліції відреагували на цей факт. У ГУНП області повідомили, що місцеві поліцейські розпочали перевірку щодо жорстокого поводження з твариною.

"До дільничного офіцера Калуського РВП звернувся 48-річний місцевий мешканець, який повідомив, що на своєму подвір’ї виявив мертву собаку. За даним фактом поліція Калущини одразу розпочала перевірку. На місце події була слідчо-оперативна група Калуського РВП. Поліцейські опитали власника тварини. Наразі з’ясовують всі обставини та осіб, причетних до правопорушення. Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв та повідомлень. Триває перевірка", - написали на facebook-сторінці ГУНП Прикарпаття.

 

Головне фото ілюстративне.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!