У Калуші навчальні заклади перейдуть на онлайн-навчання


Сьогодні, 29 березня, у міського голови Андрія Найди відбулася нарада з керівниками освітянських закладів, метою якої було з’ясування дійсної ситуації з температурними показниками у приміщеннях.

Усі, без виключення, директори доповіли про організацію освітнього процесу з минулого понеділка після припинення теплопостачання. В майже усіх закладах температурні показники дозволяють на сьогоднішній день проводити очне навчання. В поодиноких випадках педагогічними радами ухвалили рішення про скорочення тривалості уроків, ліцей ім.Бахматюка перейшов на дистанційне навчання. Про це повідомляє Калуська міська рада.

За узагальненою інформацією найнижчі показники у класних кімнатах зафіксовані на рівні 13-14 градусів за Цельсієм, найвищі – 19-20 градусів.

В кожному навчальному закладі тривають опитування батьків щодо вибору форми навчання на наступний тиждень, позаяк за прогнозом після нетривалого потепління очікується знову пониження температури. Серед опитуваних переважає думка щодо переходу на дистанційне навчання. І таке рішення, як домовились сьогодні з директорами усіх ліцеїв та гімназій, буде застосовано з наступного понеділка.

"Щодо дитячих садочків – то тут температурний режим витримується за допомогою електрообігрівачів. Дошкільним закладам освіти й надалі рекомендовано використовувати такий підхід. Детально проаналізувавши всі нинішні доповіді керівників шкіл та дитячих садочків, у підсумку можна сказати, що критичної ситуації не спостерігається. Всіма директорами освітянських закладів вживаються заходи щодо організації ефективного навчального процесу у відповідності до коливання температур",- додали у міськраді.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!