У Калуші троє кандидатів на голову ОТГ знялися на користь свободівця Андрія Найди


Одразу троє кандидатів на посаду голови Калуської ОТГ зняли свої кандидатури на користь свободівця Андрія Найди.

Про це 17 жовтня заявив Олег Савка (Народний рух України) та Андрій Дрань (самовисуванець), закликавши калушан підтримати Андрію Найду на виборах, пише Бліц-Інфо з посиланням на  Івано-Франківську обласну організацію ВО "Свобода".

Як зауважив Андрій Найда, протягом п’ятнадцяти років у Калуші при владі одна і та ж команда, тож нічого практично не змінюється.

«Ми не будемо ганити діючу владу, все ж таки калушани її двічі переобирали. У кожної команди є зростання і падіння. Думаю, що ця влада повністю використала свій потенціал. Тому ми хочемо для громади змін, аби зайшла нова команда, з новими силами та свіжими ідеями», – відзначив Андрій Найда.

Олег Савка відзначив, що зараз важливо керуватися не власними амбіціями, а відчувати історичний момент. Таким він у 91, коли демократичним силам треба було об’єднатися навколо В’ячеслава Чорновола. Та кожен був впевнений у власних силах і, як наслідок, перемогу здобув Кравчук.

«Сьогодні більшість калушан з якими ми спілкувалися, хочуть радикальних, позитивних змін. Люди незадоволені діючим станом, а хочуть для міста розвитку, а не застою. Ми почули це і розуміємо, що міським головою може бути один. Тому ми погодили програмові засади, а виявляється, вони у нас майже ідентичні, прийняли важке, але мудре рішення. Команда змін має мати одного кандидата. І цей кандидат має забезпечити ті якісні зміни, які так очікують калушани. Такий кандидат є. Всі рейтинги показують, що в нього є високий рівень довіри калушан. Тому, я як кандидат від «Народного руху» закликаю всіх калушан підтримати кандидатуру єдиного кандидата від Команди Змін – Андрія Михайловича Найду. Людину, яка зможе реалізувати наші спільні бажання змін», – звернувся Олег Савка.

Його підтримав і кандидат на голову ОТГ Андрій Дрань, заявивши, що також знімає свою кандидатуру на користь свободівця. «Я, як самовисуванець, також беру на себе відповідальність закликати громаду прийти на вибори та підтримати на посаду міського голови Андрія Найду. Не розчаровуйтесь у виборах. Чим більше Вас прийде на вибори і проголосує, тим більше будемо мати демократії. Я знімаю свою кандидатуру на користь Андрія Найди, аби місто мало шанс на зміни», – зауважив Андрій Дрань.

Напередодні про таке рішення також повідомив кандидат Володимир Савка (Сила й честь).

“У нас у місті Калуш є запит громади на зміну влади. Ми врахували суспільну думку мешканців і вирішили, що найбільш ймовірним кандидатом є Найда Андрій. Тому я, Володимир Романович Савка, розуміючи ситуацію у місті, знімаю свою кандидатуру на користь Андрія Найди. Я закликаю об’єднатися усіх кандидатів, які балотуються на посаду міського голови, яким не байдужа доля нашого міста, побороти свої політичні амбіції, зробити такий крок, як і я, та показати свій патріотизм”, – заявив Володимир Савка під час програми на Суспільному.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!