У Калуші виділили 450 тисяч гривень сім’ям загиблих і зниклих безвісти захисників


24 січня виконавчий комітет Калуської міської ради прийняв рішення про виділення одноразових грошових допомог сім’ям загиблих (померлих) та зниклих безвісти Захисників України.

Допомогу отримають три сім’ї загиблих Захисників України (по 100 тис. гривень), одна сім’я померлого Захисників України (50 тис. гривень) та дві сім’ї зниклих безвісти Захисників України (теж по 50 тис. гривень). Таким чином загальна сума рішення становить 450 тис. гривень, інформують "Вікна".

Іншим рішенням виконавчого комітету було виділено допомогу військовослужбовцю, який отримав поранення, — 50 тис. гривень.

Нагадаємо, у листопаді минулого року у Калуші прийняли рішення за яким Захисникам України, які отримали важке поранення, внаслідок чого втратили кінцівки або внутрішній чи зовнішній орган тіла та потребують додаткового оперативного втручання, виплачують допомогу  в розмірі до 100 тис. гривень, а у випадку важкого поранення без втрати кінцівок чи органів і потреби у додатковому оперативному втручанні — до 50 тис. гривень.

Програмою соціального захисту на 2023 рік на виплати родичам загиблих, зниклих безвісти захисників України та допомог на лікування військових, а також на одноразові грошові допомоги мешканцям громади передбачено 3,8 млн гривень.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!