У Кенії чоловік «ожив» у морзі під час бальзамування


У Кенії чоловік «ожив» в морзі під час процедури бальзамування тіла.

Про це повідомляє New York Post з посиланням на The Standart.

За даними видання, 32-річний Пітер Кіген потрапив до лікарні після знепритомлення через проблеми зі шлунком. За словами брата Кігена, одна з медсестер сказала йому, що той помер задовго до прибуття до медустанови. Вона дала родичу підписати відповідні документи, і Кігена забрали в морг.

Приблизно через чотири години співробітник моргу приступив до процедури і зробив надріз на нозі Кігена, після чого той закричав від болю.

«Я не можу повірити в те, що трапилося. Як вони зрозуміли, що я мертвий? Я навіть не зрозумів, де я перебуваю, коли прийшов до тями », — розповів чоловік.

Лікар лікарні Гілберт Черіот звинуватив в події родичів Кігена. За його словами, вони надто поспішали з переміщенням його до моргу і не дочекалися свідоцтва про смерть.

«Медики просили родичів Кігена дати їм трохи часу, але ті звинуватили їх в тому, що вони забирають надто багато часу і зажадали відвезти його в морг, — розповів Черіот.

Він пояснив, що в лікарні було багато пацієнтів в критичному стані, і лікарі працювали з ними. Черіот додав, що Кіген добре реагує на лікування і в найближчі дні його випишуть.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!