У Києві вчитель вкрав зі школи 19 ноутбуків


У Києві 42-річному вчителю повідомили про підозру у крадіжці 19 ноутбуків зі школи, де він працював.

Про це повідомляє поліція Києва у Facebook. Підозрюваний завдав школі збитків на 63 тисячі гривень.

Під час інвентаризації співробітники навчального закладу на вулиці Вікентія Беретті виявили відсутність 19 ноутбуків, про що одразу повідомили у поліцію. У ході відпрацювання працівники сектору розкриття майнових злочинів відділу кримінальної поліції встановили, що до правопорушень причетний працівник даного закладу.

Зі слів старшої слідчої Деснянського управління поліції Наталії Бакуменко, поліцейські перевірили ломбарди, виявили викрадену комп’ютерну техніку та встановили особу, причетну до злочину:

«Ми з’ясували, що протягом декількох місяців 42-річний вчитель викрадав майно установи. Після проведення необхідних слідчих дій ми встановили, що чоловік причетний до дев’ятнадцяти крадіжок ноутбуків. Своїми діями він завдав школі збитків на суму шістдесят три тисячі гривень».

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. За погодженням із процесуальним керівником Деснянської окружної прокуратури міста Києва слідча повідомила фігуранту про підозру. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!