У кількох областях пролунали вибухи, на Франківщині працює ППО


Зранку 10 лютого через загрозу ракетних ударів з росії по всій Україні оголосили повітряну тривогу.

Станом на 11 ранку відомо, що у Харкові окупанти ударили по критичній інфраструктурі міста. Також повідомляють про вибухи у Хмельницькому та на Віниччині, міська влада повідомила, що на Київщині та Полтавщині працює ППО. Про роботу протиповітряної оборони повідомила і очільниці Івано-Франківської військової обласної адміністрації Світлана Онищук, пише "Бліц-Інфо".

"Друзі, в області працює ППО! Прошу залишатися всім в укриттях! Бережіть себе і близьких! Тримаймося!", - написала Онищук.

За словами голови ОВА, минулої ночі, яка була однією із найтяжчих від початку повномасштабного вторгнення, російські окупаційні війська завдали десяток ударів ракетами по Харкову та нанесли 17 ударів по Запоріжжю. Вночі територію України ворог запустив групу БПЛА Shahed, головною метою яких була розвідка розташування сил українських ППО та ураження енергетичних об'єктів.

Безпілотниками ворожі війська атакували Хмельниччину, Дніпропетровщину, Вінниччину. Завдяки нашим Повітряним силам України було знищено 5 ракет та 5 дронів. Сьогодні вранці окупанти здійснили пуски ракет з морських носіїв «Калібр». 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!