У Коломиї на день перекриють одну з вулиць


У Коломиї терміново треба відремонтувати трубу на вулиці Трильовського.

На вулиці Трильовського, під дорогою, прокладена велика водопровідна труба, діаметром 600 мм. Це одна з трьох основних мереж, які забезпечують Коломию водою. Їй вже понад 35 років. Вона зношена, і це далось взнаки.

За словами міського голови Богдана Станіславського у 2020 році, коли стелили новий асфальт, цю трубу не поміняли.

"Зараз маємо з нею проблему, вона почала протікати. От це причина того, чому перед капітальним ремонтом доріг, ми замінюємо комунікації – щоб не траплялось таких неприємних ситуацій. Наприклад, такий підхід використовували під час відновлення вулиці Винниченка та Шкрумеляка. Але маємо те, що маємо. У свій час труба не була замінена, тому ми мусимо зараз добратися до неї та залатати витік. Якщо цього не зробити, то незабаром з’являться серйозніші проблеми, в тому числі з дорогою",- пояснює мер.

Днями з Івано-Франківська приїжджали спеціалісти з «Водоекотехпрому», які мали б допомогти знайти місце витоку з водопровідної мережі. На жаль, бажаного результату не вдалось отримати. Тому комунальні служби Коломиї самостійно визначили орієнтовне місце прориву. Ремонт планується на вівторок, 17 травня. Цього дня з 9 години ранку до 17 години рух транспорту буде перекритий на всій вулиці Трильовського, починаючи від Довбуша і до Франка.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!