У мерії назвали, на яких вулицях найбільш засмічені контейнерні майданчики


В Івано-Франківську контейнерні майданчики не витримують навантаження, на багатьох вже немає місця, аби докладати нові контейнери.

Про це на щотижневій оперативній нараді у міського голови розповіла заступниця директора «АТП-0928» Ірина Ружицька, пише Бліц-Інфо.

За її словами, найбільш засміченими є майданчики на вулицях Височана, Симоненка, Молодіжна, Бельведерська, Короля Данила, Грушевського, Слави Стецько, Північний бульвар, Бандери та інших.

«У нас дуже багато випадків коли забудовники передбачають місця для встановлення контейнерного майданчика, втім після здачі будинку там з’являється парковка. Однак, є й такі, що навіть не передбачають цих майданчиків. Відтак, велике навантаження лягає на сусідні», - зауважила Ірина Ружицька.

Водночас головний інженер «Автоколона 2222» Василь Савчак розповів, що їхнє підприємство стикається з іншою великою проблемою. Мова йде про гілки.

«Люди ріжуть дерева, стовбури кудись забирають, а гілки скидають на контейнерні майданчики. Ми не маємо куди їх дівати», - зазначив Савчак.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!