У Мінагрополітики стрілянина, - ЗМІ


Невідомі почали перестрілку в будівлі Міністерства аграрної політики в Києві

Про це з місця подій повідомляє кореспондент «АіФ.ua».

З будівлі намагаються вигнати активістів «Спільної справи», які його недавно зайняли.

Хто саме бере участь в протистоянні з іншого боку, поки не ясно. У приміщеннях йде стрільба, літають гранати. Група людей, яка спробувала проникнути всередину, заявляє, що у них є депутатське розпорядження про звільнення будівлі. Хто саме видав це розпорядження, уточнити не вдалося, так як атакуючих почали поливати водою з балкона п'ятого поверху.

Пізніше вдалося з'ясувати, що в спробі штурму будівлі Мінагрополітики брали участь бійці так званої «Сотні Святослава». За їх словами, є домовленість про звільнення відомства взамін на звільнення групи заарештованих демонстрантів.

Зараз будівля Мінагрополітики відокремлено кордоном, в нього нікого не впускають. Вийти звідти можна, всередині є поранені. До них викликали медиків , на місці також присутній священик. За даними кореспондента «АиФ», активістам «Спільної справи» не повідомили про домовленості, яких дійшов комітет оборони Майдану і ВО «Свобода» з одного боку, і влада.

Станом на 11:50 з будівлі наачлі виводить поранених і активістів « Спільної справи» . Підлога в приміщенні залитий водою. журналістів всередину не пускають.