У міському половогому протестують на коронавірус всіх лікарів та породіль


Після двох смертельних випадків від коронавірусу в обласному перинатальному центрі у франківській мерії прийняли рішення протестувати весь медичний персонал та всіх пацієнтів міського пологового будинку.

Про таке рішення під час щоденного брифінгу повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, пише Бліц-Інфо.

«Як ви всі знаєте, обласний перинатальний та міський пологовий – це фактично одна будівля. Після цих двох смертей та підтверджених випадків захворювання серед медичного персоналу Центру, ми з керівництвом нашого міського пологового будинку прийняли рішення протестувати на коронавірус абсолютно всіх – і персонал, і породіль, і дітей, аби уникнути такої трагедії, як сталася в перинатальному. Перші аналізи провели вже сьогодні, чекаємо на результати. Для нас дуже важливо, аби наш пологовий був безпечним для наших породіль", - підкреслив Руслан Марцінків.

Нагадаємо, цього тижня в обласному перинатальному померло одразу дві жінки - породілля з Болехова та старша жінка, якій робили планову операцію. 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!