У Надвірній молодик викрав мобільник щоб продати


У міліції є достатня доказова база причетності 28-річного надвірнянця до кримінальних витівок, за які його може очікувати покарання ув’язненням.

Після отриманого повідомлення про грабіж оперативники карного розшуку Надвірнянського райвідділу міліції негайно розпочали розшук зловмисника. І уже незадовго міліціонери затримали молодика, який пограбував мешканця одного із сіл району. Нападником виявився 28-річний надвірнянець, котрий уже й раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчиненнянаркозлочинів. З'ясовано, що нападник відібрав дорогий мобільний телефон, а далі продав чужу річ. Під час спілкування з міліціонерами зловмисник у скоєному зізнався, бо зрозумів, що у правоохоронців достатньо доказів, аби довести його причетність до цього злочину, та і сам потерпілий впізнав свого кривдника. Також міліціонери знайшли мобільний телефон, що на сьогодні є речовим доказом.

Стосовно 28-річного жителя Надвірної відкрито кримінальне провадження за ознаками вчинення ним злочину, передбаченого ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Тож тепер зрозуміло, що бажання надурнякрозбагатіти за чужий рахунок підозрюваному може вилитися тривалим тюремним ув’язненням.