У Надвірній поліцейські охорони затримали чоловіка під час спроби крадіжки


Близько 18:00 години вечора, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку з магазину, що знаходиться на вулиці Левицького, що в місті Надвірна. Вже за лічені хвилини наряд реагування поліції охорони прибув на місце події.

Прибувши до об’єкту правоохоронці затримали невідому особу. Зі слів працівниці магазину, чоловік здійснив крадіжку на суму близько 700 гривень, а також підозрюється, ще в однієї крадіжці з даного магазину, але тоді не був спійманий.

Під час спілкування з поліцейськими, 31-річний місцевий житель зізнався у скоєному та повернув викрадений товар сума, якого складає 670 гривень.

На місці події поліцейські охорони викликали слідчо-оперативну групу для встановлення обставин події.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!