У Новій Зеландії пропонують роботу чарівника за 10 тисяч доларів – усе офіційно


Якщо ти віриш у магію та вважаєш, що в тебе є надздібності, то ця вакансія точно для тебе, бо в Новій Зеландії шукають людину на посаду чарівника.

87-річний житель містечка Крайстчерч на ім’я Єн Брекенбері Ченнел більше 20 років шукає собі заміну, пише Радіо Люкс.

Справа в тому, що чоловік вже багато років працює місцевим чарівником і хоче піти на заслужений відпочинок, але відшукати гідного кандидата на свою посаду виявилося не так вже й легко.

Як пояснив Єн, робота з офіційними працевлаштуванням, а в обов’язки майбутнього кандидата входить розвиток туризму, просування різноманітних місцевих заходів та супровід високопоставлених осіб. За рік подібних старань пропонують зарплатню у розмірі 10 400 доларів (286 тисяч гривень).

У Новій Зеландії пропонують роботу чарівника за 10 тисяч доларів – усе офіційно - фото 487829

Ченнел зізнався, що люди почали називати його чарівником через його захоплення магією та незвичайний зовнішній вигляд. Колись він працював викладачем, але після переїзду в Нову Зеландію довго не міг знайти роботу.

Тоді він накинув на себе мантію та капелюх і почав ходити вулицями, розважаючи перехожих своїми історіями. Так він прославився на ціле місто, а вже у 1982 році його визнали "живим витвором мистецтва".

Поговорюють, що саме він у 1988 році викликав дощі, коли була засуха. Того ж року влада офіційно запропонувала йому стати чарівником.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!