У прикарпатському селі Воскресінці до Дня села відкрили спортивний майданчик


Спортивний майданчик зі штучним покриттям та стадіон, з новими роздягальнями, санвузлом, душовими кабінами та трибуною урочисто відкрили у Воскресінцях, на виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України».

На Петра і Павла тут відбулося районне свята «Петруємо разом». У цей день село Воскресінці Коломийського району відзначило 660 років першої писемної згадки.

З цими подіями воскресинців та гостей села щиро привітали заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Зварич, голова обласної ради Василь Скрипничук, голова Коломийської РДА Михайло Негрич, голова районної ради Богдан Болюк та сільський голова Любомир Білейчук .

В урочистостях взяла участь радник голови Аксайського району Галина Косивцова.

Під час святкового концерту виступили гості: мистецький колектив Аксайського району Ростовської області (РФ), народний артист України Богдан Cташків та представники його мистецької агенції «Захід-шоу», заслужені артисти України Михайло Попелюк, Алла Кобилянська, дует «Писанка (Оксана Савчук та Іван Кавацюк), солісти Національної опери України, лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів Павло і Петро Приймаки, а також відомі мистецькі колективи та виконавці Коломийщини.

Під керівництвом голови ГО "Прикарпатська дитячо-юнацька спортивна асоціація малої авіації" Ігоря Табанюка відбулись показові та вільні польоти малої авіації.

Святкування завершилось феєрверком та народними гуляннями «Воскресинцівська забава» за участю гурту «Нота-Бум».