У росії відкрили стрілянину в школі: 9 загиблих, десятки постраждалих


За останніми даними, дев'ятеро людей загинули і близько 20 отримали поранення та травми внаслідок стрілянини в школі №88 Іжевська в Росії.

За інформацією Слідчого комітету Росії, загинули двоє охоронців, два вчителі та п'ятеро дітей. Стрілець наклав на себе руки, повідомили в МВС, передає BBC УКРАЇНА.

"Наразі поліцейськими виявлено тіло чоловіка, який відкрив стрілянину. За наявними даними, він наклав на себе руки", - заявили в пресслужбі відомства.

 

За інформацією російських ЗМІ, стрілянина розпочалася під час уроку - невідомий чоловік у чорному костюмі увірвався до класу та відкрив стрілянину.

Голова Удмуртії Олександр Бречалов, який прибув на місце події, повідомив, що в результаті стрілянини загинув охоронець, є жертви серед дітей.

"В Удмуртії сьогодні трагедія в Іжевську в школі 88. Поки невстановлена ​​людина проникла до школи, вбила охоронця, це вже відомо. Є жертви серед дітей і поранені", - повідомив Бречалов у своєму телеграм-каналі.

мапа

За його словами, зараз в освітньому закладі завершилася евакуація.

"Весь периметр оточений, зараз працюють ФСБ, Росгвардія, слідчі органи на об'єкті", - повідомив він.

Депутат Держдуми Олександр Хінштейн написав у своєму телеграм-каналі, що людина, яка влаштувала стрілянину в школі в Іжевську, була озброєна двома травматичними пістолетами, переробленими під стрілянину бойовими патронами.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!