У шість сіл Івано-Франківської громади пустять додаткові рейси автобусів


Шість сіл Івано-Франківської ТГ до місяця отримають додаткові рейси.

Як повідомив під час прямого ефіру директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак, курсуватимуть вони з 13:00 до 20:00, пише Бліц-Інфо.

"Спочатку ми планували на села рейси, які зранку везтимуть в місто людей, а ввечері забиратимуть назад. В обідню пору є дійсно певні перерви.Але є і Камінне, і Тисменичани, і Підлужжя, і низка інших сіл, де багато звернень мешканців, і є потреба збільшити кількість рейсів. Що за собою це тягне? Збільшення кількості рейсів спричинить збільшення кількості водіїв, зростання витрат на паливо і збільшення додаткових регламентних робіт з обслуговування автобусів",- пояснює Смушак.

За його словами, за підрахунками комунального підприємства "Електроавтотрансу" у місяць це приблизно 700 тисяч. Але є доручення міського голови, тому КП змушене іти на ці додаткові затрати.

"Сподіваємось, до місяця часу села Камінне, Тисменичани, Братківці, Узин, Підлужжя і Березівка отримають "обідні" рейси. Ми тільки зробимо технічну роботу, доберемо водіїв і, думаю, до місяця часу автобуси поїдуть",- пояснює головний комунальник.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!