У Швейцарії пара назвала доньку на честь провайдера: тепер у них – 18 років безкоштовного інтернету


У Швейцарії пара, яка щойно стала батьками, вирішила на цьому заробити несподіваним чином. Вони взяли участь в акції місцевого інтернет-провайдера Twifi, який пообіцяв 18 років безкоштовного Wi-Fi тим, хто назве свою дитину в їх честь.

Якщо у пари народилася дівчинка, то її мали назвати Твайфія (Twifia), якщо хлопчик – Твайфіус (Twifius). Пропозиція зацікавила молодих батьків, тож вони вирішили назвати свою новонароджену донечку Твайфією (це офіційно її друге ім'я), пише Максимум.

Батько зізнався, що коли вперше побачив умови акції, то подумав, що це якийсь невдалий жарт. Але пройшло трохи часу, і йому здалося, що це непогана ідея, до того ж ім'я буде і правда унікальним.

"Є імена й гірші, а чим частіше ми вимовляємо "Твайфія", тим душевніше воно звучить", – говорить тато дівчинки.

Батьки назвали доньку на честь провайдера: тепер у них – 18 років безкоштовного інтернету - фото 431818

Дружина підтримала його, і разом вони придумали, що всі заощаджені за 18 років гроші, які вони не витрачатимуть на інтернет (це близько $ 66 на місяць), будуть відкладати на рахунок донечки.

"Вона зможе використовувати накопичені гроші, щоб скласти іспит з водіння або купити машину", – кажуть батьки.

Глава компанії Twifi особисто пообіцяв парі, що навіть якщо його бізнес закриється раніше, ніж дівчинці виповниться 18, він візьме відповідальність на себе і продовжить виплати сім'ї, тому що "це справа честі".

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!