У Яремче на декількох вулицях два дні не буде газу


Згідно з повідомленням Надвірнянського відділення АТ «Івано-Франківськгаз» протягом вересня та жовтня цього року на вулиці Галицькій в Яремче проводилися роботи по заміні газопроводу низького тиску зі сталевого на поліетиленовий.

З 18 жовтня розпочинаються роботи із переврізки заміненого газопроводу, а також газопроводів-вводів до житлових будинків споживачів згідно з виданими технічними умовами та укладеними договорами, інформує Яремчанська міська рада.

У зв’язку з цим 18-19 жовтня буде припинено газопостачання всім категоріям споживачів вулиць: Галицька, Вітовського, Грушевського, Ковпака, Пушкіна, Федьковича, 200-річчя Яремча, Хмельницького, Мазепи, Лепкого, Литвина, Довбуша, Перемоги, Шухевича, Бандери, Стуса, Тихого, Шептицького.

Також можливе обмеження аж до повного припинення газопостачання всім категоріям споживачів вулиць: Страчених, Руднєва, Курортна, Підскельна, Івасюка, Шевченка, центральна частина вулиці Свободи.

"Звертаємо увагу споживачів, що сталеві газопроводи-вводи по вул.Галицька, по яких не будуть виконані роботи з реконструкції (заміни), будуть механічно від’єднані від газорозподільної мережі одночасно зі старим сталевим газопроводом",- додали у міськраді.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!