У Запоріжжі площу Маяковського просять перейменувати на честь порноактора


Перейменувати площу Маяковського в площу імені Біллі Геррінгтона. Петиція з такою назвою зявилася на сайті електронних звернень міста Запоріжжя.

Начебто, нічого особливого, та є нюанс: Геррінгтон – це американський актор фільмів, які не показують на великих екранах кінотеатрів. А проте петицію підписали вже майже 500 людей, пише 24 канал.

"На його фільмах виросли цілі покоління українців"

Петиція за номером 6893 зареєстрована на сайті електронних звернень Запоріжжя 13 вересня. Її автор просить громаду підтримати (а міську владу – втілити підтримку у реальність) перейменування площі Маяковського у площу Біллі Геррінгтона.

Чому саме площу Маяковського

Бо у Запоріжжі вже є сквер Маяковського, алея Маяковського і кінотеатр Маяковського.

Перейменування одного з об'єктів міста на честь відомого американського актора не змінить загальної картини, але гарантовано стане потужним туристичним магнітом для багатьох людей, – мовиться у тексті петиції.

Чому саме на честь Геррінгтона

Бо Біллі Геррінгтон – це "відомий американський актор, на фільмах якого виросли покоління не тільки американців, але й українців та європейців".

Хто такий Маяковський, а хто – Геррінгтон
 

Володимир Маяковський – російський радянський поет та громадський діяч, публіцист, сценарист, а також і актор. Пройшов шлях від прихильника світової революції до артиста в опалі. За офіційною версією, застрелився, за чутками – вбитий за наказом Сталіна

Біллі Геррінгтон – культурист, каратист, боксер та актор зі США. Однак не у блокбастерах Голлівуда він знімався, а у порнофільмах на гей-тематику. Часто також у тематичних телешоу й був стриптизером у гей-клубах. Утім, сам Геррінгтон мав дружину, дітей та заявляв про гетеросексуальність.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!