Учасники фестивалю "Коляда на Майзлях" вражені красою Франківська


Для гостей з Києва, які взяли участь в VII Різдвяному фестивалі «Коляда на Майзлях» провели аудіоекскурсію.

Під час прогулянки середмістям Івано-Франківська за допомогою аудіогідів гості мали можливість ознайомитись з історико-культурною спадщиною нашого міста, довідатись про цікаві факти з історії Івано-Франківська, оглянути пам’ятки архітектури, відвідати визначні місця та познайомитись з видатними постатями минулого.

Кияни захопливо розглядали подвір’я Палацу Потоцьких та слухали історію про засновників Станиславова, ознайомились з історією міської Ратуші та площі Ринок, завітали до Кафедрального собору Святого Воскресіння, побували на площі Шептицького, вивчали цікаві історії про пам’ятки архітектури, що розташовані поблизу.

Особливий інтерес викликала екскурсія до фортечної галереї «Бастіон», де гості змогли придбати різноманітну сувенірну продукцію на згадку про місто. Неабияку цікавість екскурсанти виявили і до кованих виробів, які Івано-Франківськ щороку отримує у подарунок від учасників Фестивалю ковальського мистецтва.

Довідка:

З 08 по 17 січня 2016 року в церкві Царя Христа монастиря оо.Василіян УГКЦ (м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 181) проводиться VII Різдвяний фестиваль «Коляда на Майзлях», в якому беруть участь мистецькі колективи Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Хмельницької, Київської областей України.