Учені показали образ типового працівника на віддаленій роботі через 25 років


Британська компанія опитала вчених для створення образу типового працівника дистанційної роботи в майбутньому. Експерти відзначили сильне ожиріння, постійний стрес і ще багато проблем зі здоров'ям.

Ідея такого проєкту належить британській компанії DirectlyApply, яка досліджує ринок праці. Фахівці зібрали команду клінічних психологів та експертів з фітнесу, щоб визначити вплив дистанційної роботи на наше фізичне і психічне здоров'я, пише Максимум.

Автори проєкту виділили відразу кілька відмінних рис Сюзанни:

- запалені очі;

- погана постава;

- випадання волосся;

- деформація пальців і долонь;

- зморшки;

- бліда шкіра;

- постійний стрес.

Учені показали образ типового працівника на віддаленій роботі через 25 років - фото 414356

Експерти пояснили такі риси постійною роботою з електронними пристроями, відсутністю фізичних навантажень, нестачею сонячного світла, нормального харчування та т. д.

Коронавірус, безсумнівно, зробив революцію в тому, як працюють компанії, оскільки багато підприємств вже прагнуть впроваджувати постійні гібридні і гнучкі робочі схеми. Але скільки часу буде потрібно для того, щоб переваги віддаленої роботи переважили її негативні наслідки? – пишуть розробники "Сюзанни".

Щоб уникнути такого результату, вчені радять визначити графік роботи вдома і вибирати час, в який ви виконуєте завдання найбільш продуктивно. Крім цього, потрібно налагодити соціальне життя, спілкування з людьми і роботу в команді, не забувати виконувати фізичні вправи, заздалегідь планувати дозвілля, а також виділити в будинку робочий простір.

Учені показали образ типового працівника на віддаленій роботі через 25 років - фото 414355



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!