Учнів та вчителів Франківщини запрошують до участі в новому освітньому проєкті


Краудфандингова платформа GoFundEd запустила освітній проєкт ConnectED, що об'єднає шкільні команди зі всієї країни для вирішення 10 найбільш поширених викликів сучасних спільнот та громад.

Участь у ConnectED допоможе 30 школам потоваришувати, навчитись командної роботи, проєктному менеджменту, фандрайзингу та краудфандингу, щоб в підсумку отримати 10 крутих кейсів, які інші школи зможуть відтворити у своєму населеному пункті.

Для реалізації проєкту шукаємо дрім-тім з 4 учнів (9-11 класи) та 1 педагога, які готові об'єднатись з такою ж командою з іншого регіону України, пройти інноваційне онлайн-навчання, створити власний проєкт та зібрати кошти для його реалізації на платформі GoFundEd.

Етапи проєкту:

1. Серпень 2020 року - створення концепту викликів та відбір команд-учасників (до 30 команд).

 2. З 1 вересня 2020 року по 20 жовтня 2020 року - об’єднання команд та розподіл викликів, навчання учасників проєктному менеджменту, фандрайзингу, краудфандингу та створення проєктів.

3. З 20 жовтня по 30 листопада 2020 року - запуск 10 проєктів команд-учасниць на GoFundED, збір коштів, обмін досвідом, закупівлі;

 4. 21 січня 2021 року - фінальна онлайн-подія з презентацією кейсів.

Тривалість проєкту: серпень 2020 року - січень 2021 року. Вся комунікація, навчання й фінальна презентація кейсів відбуватиметься в онлайн-режимі.

Більш детально ознайомитись з умовами участі можна тут.

Зареєструватись до участі в проєкті можна тут.

 

Зверніть увагу, що одночасно заповнювати анкету повинен вчитель та учень, який буде тім-лідом учнівської команди. Дедлайн подачі заявок - 21 серпня 2020 року включно.

Проєкт реалізується за фінансової підтримки програми «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), агентства з міжнародного розвитку США (USAID) та у партнерстві з ГО «Центром інноваційної освіти «Про.Світ».



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!