Українську костюмовану драму «Кріпосна» показують в Японії


Масштабну костюмовану драму «Кріпосна» транслює телеканал Ginga (Японія) з 3 лютого.

Серіал «Кріпосна» продовжує завойовувати нові території і підкорювати серця телеглядачів різних країн. З початку лютого мешканці Японії стежать за долею кріпосної дівчини Катерини Вербицької, пише Бліц-Інфо з посиланням на FILM.UA.

На телеканалі Ginga проєкт виходить під назвою 囚 わ れ の 愛 («Полонене кохання»), з оригінальною звуковою доріжкою і субтитрами на японській мові. Сторінка проекту оформлена пишно і ефектно, з фотографіями і посерійними синопсисами.

До старту показу телеканал випустив трейлер, який доступний за посиланням.

«Костюмована драма «Кріпосна» викликає великий інтерес у жителів різних країн і територій. Ми дуже раді, що географія проекту розширилася і на країни Азії», - розповідає Євген Драчов, менеджер з міжнародних продажів.

Додамо, що з 29 січня «Кріпосну» показує телеканал Izaura TV в Угорщині - серіал транслюється під назвою SZERELEM RABSÁGÁBAN ( «В рабстві любові»).

Навесні костюмовану драму покажуть в Південній Кореї - подробицями поділимося дуже скоро.

Нагадаємо, що після грандіозного успіху в лютому-березні 2019 року на каналі СТБ «Кріпосна» почала стрімко завойовувати міжнародний ринок. У липні 2019 року серіал з приголомшливим успіхом пройшов на польському телеканалі TVP1. Драму побачили в Чехії, Литві, Казахстані, Росії, Білорусі. Права на показ продані в Словаччину, Болгарію, Латвію, Естонію, Грузію, на території Латинської Америки і в Балканські країни. Влітку цього року проєкт був проданий в Іспанію і став першою українською багатосерійної драмою, яку придбав іспанський телеканал, прем'єра відбулася в грудні на каналі Divinity. А глядачі територій Північної Америки можуть дивитися «Кріпосну» на VOD-сервісі Amazon Prime.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!