Українці Канади продадуть на аукціоні босоніжки від Тіни Кароль для допомоги "Холодному Яру"


Канадська благодійна організація “Second Front Ukraine Foundation” з Торонто влаштовує Перший Міжнародний благодійний онлайн-аукціон.

Серед лотів боксерські рукавички з автографом Віталія Кличка, ексклюзивні босоніжки від франківки Тіни Кароль, борцівське трико Олімпійського чемпіона Жана Беленюка, капелюх Сергія Бабкіна, жовта сукня Насті Каменських, вишиванка Юрія Горбунова, унікальний вініл та худі від ONUKA, статуетка Музичної Премії YUNA, футболка з автографом DakhaBrakha, улюблене каченя найвідомішого сапера України пса Патрона та багато інших. Всього буде представлено 31 лот від відомих українців, а їх початкова вартість становитиме від $100 до $500. 

Зірки на своїх сторінках в Instagram записали відеозапрошення до участі в аукціоні.

Торги пройдуть з 15 по 23 серпня, а зібрані кошти будуть направлені на допомогу 93-й бригаді "Холодний Яр", для якої запланована закупівля станцій супутникового зв’язку Starlink та індустріальних квадрокоптерів DJI.

Унікальний для України та Канади Благодійний аукціон “Другого Фронту” заради Перемоги України став можливим завдяки співпраці волонтерів з різних провінцій Канади з музикантами, акторами, телеведучими та спортсменами світового рівня.  Волонтерами та діячами культури України зібрано 31 лот, щоб до 23 серпня цього року зібрати від 50 тис. канадських доларів. Аукціон стартував 15 серпня о 19:00 за київським часом. Ставки приймаються до 23 серпня на онлайн-платформі в режимі реального часу. Кожен, хто бажає долучитися та допомогти Україні, може робити ставки на улюблені лоти та боротися за них з українцями Канади, США та України.

ТОП-10 лотів будуть розіграні на офіційному закритті аукціону в Торонто 23 серпня. Ведучим офіційного закриття аукціону виступить Володимир Остапчук – український теле- і радіоведучий, актор та стендап-комік. Для українців, що робитимуть ставки в режимі онлайн, організатори проведуть трансляцію наживо на YouTube.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!